onsdag, juni 7, 2023
HjemNyheterBerge-redusering tente håpet på overtid

Berge-redusering tente håpet på overtid

Berge-redusering tente håpet på overtid


SHEFFIELD UNITED – NOTTINGHAM FOREST 1-2:

Sander Berge og Sheffield United ligger på etterskudd etter å ha tapt den første av to semifinaler mot Nottingham Forest i omspillet om den ssste opprykksplassen til Premier League.

Berge nikket inn en redusering til 1-2 ett minutt på overtid, noe som i alle fall gir et styrket håp om avansement tiol finalen i omspillet for The Blades.

Før den seine reduseringen til den norske midtbaneprofilen, så det langt dystere ut for vertene.

Les også: Pepet av banen – da tok Haaland grep

En stor feil av kaptein John Egan førte nemlig til at Forest kunne sette inn 0-2.

– Det er en ny feil, og fansen fra Forest er i himmelen! Mannen som er sønn av en eks-Forest-spiss, Brennan Johnson, scorer målet, beskrev Viaplay-kommentator Arnstein Friling.

– Dette er svakt av Egan, han bruker for lang tid. Han bør ta et frispark der, tilføyde kommentatoren.

Straffet for tabbe

Midstopperen og United-kapteinen rotet det fullstendig til da han skulle sende en pasning bakover i banen. Og det utnyttet gjestene til det fulle.

Innbytter Joe Lolley avanserte hurtig framover med ballen og fyrte løs. Forsøket ble blokkert, men deretter spratt ballen perfekt ned foran føttene til unge Johnson.

Les også: Liverpool advares før finalen: – Vil være en gedigen nedtur

20-åringen gjorde ingen feil og plasserte inn kampens andre mål oppe ved det lengste krysset.

– Det er en gave fra Sheffield United, det der, Og de trenger et mål for å være virkelig inne i matchen. Det er klart de kan ta igjen 0-2, men det blir vanskelig, poengterte Friling videre etter Egan-tabben.

SCORET: Nottingham Forest-spiss Brennan Johnson fikk mye å feire foran klubbens fans, deriblant sin egen far og tidligere Forest-spiller David Johnson.

SCORET: Nottingham Forest-spiss Brennan Johnson fikk mye å feire foran klubbens fans, deriblant sin egen far og tidligere Forest-spiller David Johnson. Foto: Tim Goode (Pa Photos / NTB)

Samme Brennan Johnson kom til en eventyrlig mulighet med knape tolv minutter igjen av ordinær tid. Men da fikk Egan kastet seg foran i en blokkering i aller siste øyeblikk.

Den uheldige iren berget kanskje Sheffield Unirted fra enda et baklengsmål der, og rettet opp litt av inntrykket. Det gjenstår å se om Yorkshire-laget kan komme tilbake og vinne på bortebane i returkampen 17. mai.

Tidlig ledermål

Litt overraskende var det den defensive midtbanespilleren Jack Colback sendte Forest foran allerede etter ti minutter.

Tidligere Bodø/Glimt-spiller Philip Zinckernagel var involvert i forspillet, før Colback etter hvert fikk styrt inn ballen fra kort hold inne i Sheffield Uniteds felt.

– Colback ga dem 1-0, og etter det er det er Nottigham Forest som har skapt store, store sjanser. De skulle og burde ha ledet mer enn 1-0, men blant andre keeper Wes Foderingham har stått fram, oppsummerte Friling halvveis.

Les også: Ingebrigtsen om bruddet med sønnene: – Jeg så det ikke før det var for sent

Berge og Sheffield United viste seg fra en noe bedre side de første minuttene av andre omgang. Midtbanespilleren fra Asker fikk også en gyllen mulighet til å utligne etter drøyt 54 minutter på Bramall Lane.

Etter et fint angrep fikk Berge litt dårlig tid i avslutningsøyeblikket. Dessverre for hjemmefansen føk forsøket til nordmannen like over og utenfor Nottinghams mål.

United hadde lenge et grep på omgangen, men uten at det ga dem belønning før Berges stanget inn den viktige reduseringen på hjrønespark.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments