fredag, mai 20, 2022
HjemNyheterSportBayern München legger seg på magen og nekter

Bayern München legger seg på magen og nekter

Barcelona tenkte og med rette at siden det bare er et år igjen av Robert Lewandowski sin avtale med Bayern München blir de regjerende seriemestre nødt til å selge med rabatt for å ikke måtte la den polske superstjernen gå gratis neste sommer. – Men den gang ei!.

Bayern München-president Herbert Hainer følger opp sportsdirektør Hasan Salihamidžić sine uttalelser at man må være direkte dum hvis man selger en spiller som scorer 40/50 mål i løpet av en sesong med mer forretningsmessige uttalelser.

Sjokkerende: Eksklusivt: Todd Boehly’s vinnende Chelsea-bud rakner

I følge Sport Buzzer har Hainer presisert at spissen som har kontrakt med klubben fram til juni 2023 vil fullføre kontraktsperioden. Teamet dukket opp igjen på fredag etter at Sport melde de var rimelig sikre på at de ville sikre seg Robert Lewandowski fra Bayern München i sommer. Bayern legger seg på magen og nekter ønsker å gi slipp på den polske storscoreren.

Alvaro Morata skal ifølge Sport være et alternativ Barcelona vurderer dersom de ikke får kloa i Lewandowski.

Morata er for tiden lånt ut fra Atletico Madrid til Juventus.

Les på F7: Nekter at mine skattepenger skal finansiere Elon Musk

Hasan Salihamidžić: – Man kan alltids trykke mer penger, men det nesten umulig å finne en som alltid scorer mål.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments