onsdag, juni 7, 2023
HjemNyheterZelenskyj gjentar at han vil snakke med Putin

Zelenskyj gjentar at han vil snakke med Putin

Zelenskyj gjentar at han vil snakke med Putin


– Som president er jeg klar til å snakke med Putin, men kun med ham og uten en mellommann, og kun på betingelse av en dialog i stedet for et ultimatum, sa Zelenskyj i et intervju med en italiensk kringkaster fredag.

Han la til at han ikke tror at offentligheten i Ukraina foreløpig vil se et slikt toppmøte i et positivt lys.

Talsperson for den russiske regjeringen, Dmitrij Peskov, gjentok fredag Russlands holdning om at et møte mellom de to presidentene ikke kan finne sted før det foreligger en skriftlig forhåndsavtale mellom dem.

– Uten disse forberedende tiltakene er det neppe mulig å holde et slikt møte, sa han ifølge det statlige, russiske nyhetsbyrået Interfax. Peskov bekreftet også at det ikke har vært noen fremgang i fredssamtalene mellom de to landene.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments