torsdag, mai 19, 2022
HjemNyheterNordmann ble mangemillionær i Eurojackpot

Nordmann ble mangemillionær i Eurojackpot

Nordmann ble mangemillionær i Eurojackpot


Svimlende 854 millioner kroner lå i fredagens førstepremiepott i Eurojackpot. Som om ikke det var nok, lå det også ca. 18 millioner kroner i andrepremiepotten, i tillegg til millionen som alltid går til en norsk spiller.

En griseheldig nordmann kan se seg svært fornøyd etter å ha delt andrepremien med en danske og en tysker. Nordmannen tar altså med seg hjem omkring 8,5 millioner kroner denne fredagskvelden. En heldig kar fra Rælingen i Viken kan nå vente seg en særs hyggelig telefon.

Lørdag kan du vinne 12 millioner på denne måten(*). Lever her før kl. 15.

Nasjonal millionpremie endte i gledestårer

En oppringing på fredagskvelden passer ikke alltid: Hos hovedvinneren i Øygarden i Vestland var det kona i huset som kom først til telefonen. Etter at Telefonen fra Hamar ha fått rett person på tråden og formidlet beskjeden om millionpremien, sto jubelen i taket, og kvelden ble raskt fylt opp av både hyl og gledestårer.

– Så bra! Nei, dette var kjekt, svarer mannen da Norsk Tipping forklarer ham hvordan han har vunnet.

– Jeg har spilt Eurojackpot en stund, og noe Lotto, men aldri vært i nærheten av noen stor premie.

– Dette passer veldig bra. Vi holder på å pusse opp litt og har ellers litt vaktmesteroppdrag hos familien. Vi har som mange andre travle dager, men nå skal vi nyte kvelden med litt ekstra godt i glasset fra innerst i skapet, dette må feires, avslutter karen fornøyd.

Vinnertallene

Slik så kveldens magiske tall ut:

7 – 13 – 30 – 43 – 47

Stjernetall: 7 – 11

Som nevnt blir 1. premiepotten på ca. 940 millioner kroner til neste trekning tirsdag 17. mai (utregning basert på gjeldende eurokurs på trekningskveld 13. mai). 2. premiepotten er på ca. 13 millioner kroner.

Eurojackpot har spillefrist tirsdag og fredag kl. 19.00


Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151

Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0

Antall millionærer i 2021 (Norge): 65

Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments