søndag, mai 22, 2022
HjemNyheterSportHar funnet alternativet til Declan Rice

Har funnet alternativet til Declan Rice

Chelsea planlegger å gjøre mye på transfermarkedet i sommer etter at nye eiere er på plass og sanksjonene blir hevet. Thomas Tuchel klar til å løfte de underpresterende FA-cupfinalistene til fjorårets nivå.

Chelsea jakter forsterkninger i alle lagdeler og jakter PSVs midtbanespiller Ibrahim Sangare som er tilgjengelig for 30 millioner pund. Sangare (24) har vært imponerende hjemlig liga og i Europa denne sesongen.

LES: Manchester United har funnet den perfekte partneren til Frenkie de Jong

Til tross for at nederlendere ble slått ut av Leicester i Europa, har Sangare spilt så bra at han har blitt linket til både Manchester United og Tottenham.

SISTE: Steven Gerrard byr på Liverpool-stjerne

Den ballvinnende landslagsspilleren fra Elfenbenkysten kom til PSV i september 2020. Sangare er en av en flere defensive midtbanespillere som vurderes av Tuchel. Chelsea skal ikke være villige til å betale prisen på 150 millioner pund satt av West Ham på Declan Rice.

Les hele saken
Author: Alan Hansen

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments