tirsdag, mai 24, 2022
HjemNyheterSportFIFA skal konkurrere med EA Sports med sitt eget fotballspill

FIFA skal konkurrere med EA Sports med sitt eget fotballspill

Nå kan du puste lettet ut FIFA har bestemt seg for å lage eget fotballspill under egen logo etter at avtalen som ga dem 1,5 milliarder kroner i året ble sagt opp av EA Sports. Fra 2023 vil ikke EA Sports lenger ville lage spill i FIFA-serien, de lanserte den første i 1993 under navnet FIFA International Soccer.

EA og FIFAs partnerskap som avsluttes etter 30 år vil ikke være slutten på fotballspill fra spillutvikleren, siden de vil begynne å lage EA Sports FC, etter at årets utgave av FIFA, FIFA 23, har kommet ut.

Les: Coutinho er «sluppet løs»

Men det nye navngitte spillet vil ikke være det eneste fotballvideospillet på markedet, med FIFA-president Gianni Infantino som bekrefter at de kommer til å lage sitt eget fotballspill.

«Jeg kan forsikre deg om at det eneste autentiske, ekte spillet som har FIFA-navnet vil være det beste som er tilgjengelig for spillere og fotballfans,»

«FIFA-navnet er den eneste globale, originale tittelen. FIFA 23, FIFA 24, FIFA 25 og FIFA 26, og så videre – konstanten er FIFA-navnet, og det vil forbli for alltid og forbli DET BESTE.»

Sportens styrende organ sies allerede å være i samtale med studioer og utgivere om deres nye prosjekter, i post EA-verdenen.

FIFAs uttalelse sa også at «ikke-eksklusive lisenser» vil gi flere valgmuligheter i videospill i oppbyggingen til vinterens verdensmesterskap, noe som antyder at det første ikke-EA-spillet kan komme senere i år, ikke lenge etter at FIFA 23 er utgitt.

Det ble også lagt til et notat om en kamp for verdensmesterskapet for kvinner neste sommer, som skal holdes i Australia og New Zealand.

«Den interaktive spill- og esportsektoren er på en vei med uovertruffen vekst og diversifisering,» fortsatte Infantinos uttalelse.

«FIFAs strategi er å sikre at vi kan få mest mulig ut av alle fremtidige alternativer og sikre et bredt spekter av produkter og muligheter for spillere, fans, medlemsforeninger og partnere.»

Les: Endelig er Kevin Spacey tilbake i en storfilm

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments