mandag, mai 16, 2022
HjemNyheterSportChelsea i samtaler med Barcelona om bytteavtale med fire spillere!

Chelsea i samtaler med Barcelona om bytteavtale med fire spillere!

Chelsea har identifisert Barcelona-duo i en potensiell bytteavtale i forkant av et nært forestående overgangsmøte.
De spanske gigantene Barcelona skal i forhandlinger med Chelsea om Marcos Alonso og Cesar Azpilicueta, og Chelsea ser på en bytteavtale som et svært godt alternativ.

Chelsea er interessert i Barcelona-paret Sergino Dest og Neto og ønsker å inkludere disse to i en bytteavtale denne sommeren.

Ifølge Sport ønsker de å byttet den rutinerte duoen Marcos Alonso og Cesar Azpilicueta som har blitt koblet til et til Camp Nou. Det hevdes at forhandlingene har nådd sluttfasen, med Marina Granovskaia som leder forhandlingene for Chelsea.

SISTE: Frenkie De Jong-linken øker i kraft!

Ettersom både Azpilicueta og Alonso respektive avtaler utløper sommeren 2023, hevdes det at Chelsea krever kompensasjon fra Barcelona for spillerne.

Selv om det ikke er antydet hvor mye de katalanske gigantene vil å betale for paret, kan en bytteavtale være løsningen. Det hevdes at Chelsea er «veldig interessert» i den amerikanske backen Dest, mens keeper Neto også er under vurdering.

The Blues har faktisk vært linket til Dest før. Den tidligere Ajax-spillerens navn ble nevnt som en potensiell forsterkning i januar etter den langvarige skaden til Ben Chilwell.

Les: Coutinho er «sluppet løs»

Det ble antydet at Barcelona ville ha vært åpen for salg på grunn av deres alvorlige økonomiske situasjon. Til slutt endte han opp med å bli værende i Catalonia og har vært inn og ut av start-XI på grunn av en rekke skader.

Les hele saken
Author: Alan Hansen

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments