mandag, mai 16, 2022
HjemNyheterVålerenga-nedtur mot Tromsø

Vålerenga-nedtur mot Tromsø

Vålerenga-nedtur mot Tromsø


TROMSØ – VÅLERENGA 1-0:

Vålerenga måtte reise tomhendte hjem fra Alfheim da Tromsø vant torsdagens eliteseriekamp 1-0.

Eric Kitolano scoret kampens eneste mål midtveis i den andre omgangen og sørget for at Tromsø tar et byks bort fra bunnstriden og opp til midten av tabellen.

Gjestene vil nok føle seg snytt med tanke straffesituasjonen som oppstod etter en duell mellom Osame Sahraoui og Lasse Nilsen 37 minutter ut i oppgjøret.

Dommer Svein Tore Sinnes virket sikker i sin sak og lot situasjonen passere uten å ta fløya til munnen. Hadde blitt dømt straffe ville Nilsen trolig også fått sitt andre gule kort i kampen.

Tidligere toppdommer Svein Erik Edvartsen mener Vålerenga ble snytt for straffe og at Nilsen skulle vært utvist med to gule kort.

I stedet ble Nilsen værende på banen og serverte den målgivende pasningen til Kitolano, som iskaldt styrte inn 1-0 etter 67 minutter.

Nilsen mener han selv ble holdt av VIF-spilleren, før han selv satte ut armen for å stoppe ham.

– Sånn som det føles der og da, så er jeg foran, og han river meg i armen, så kommer jeg ut med en arm. Jeg synes ikke det er straffespark, sier Nilsen til Discovery +.

Begge lagene starter nå forberedelsene til sine respektive 16. mai-kamper. Vålerenga tar imot HamKam, mens Tromsø gjester Bodø/Glimt på fotballens festdag.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments