søndag, mai 22, 2022
HjemNyheterSportESPN: Definitivt ingen done deal for Manchester United

ESPN: Definitivt ingen done deal for Manchester United

Den nederlandske midtbanespilleren var en ung gigant hos Ajax under Erik ten Hag, hos Barcelona har han blitt en av de mest solide offensive spillerne Xavi disponerer. Den siste uka har United-linken for de Jong blitt sterkere, der Barcelona kan bli tvunget til å selge spillere som de Jong, som bringer mucho dinero og en vei ut av det økonomiske uføret (eller til nye forsterkninger).

Den påtroppende Manchester United-manager har et spesielt godt forhold til sin «læregutt». Frenkie de Jong kan bli en vanvittig forsterkning for de røde djevlene og United har de nødvendige finansielle musklene til å få Barcelona til å slippe sin store midtbaneressurs. Snakker vi da om en done deal i sommer?

Les: Coutinho er «sluppet løs»

Ifølge ESPNs kilde vil Manchester United møte en seig motbakke frem mot en eventuell forhandling, det er to forhold som gjør Uniteds posisjon svakere.

ESPNs kilde hevder for det første at de Jong har gitt uttrykk for at han ønsker aller mest å bli værende hos Barcelona, der Erik ten Hag ikke har tiltrekningskraft nok til å få 25-åringen til å endre holdning. Det var det første.

Det andre, er at hvis det viser seg at Barcelona tvinges til å selge ham i sommer, veier Champions League-spill tungt for nederlenderen.

Les: Få trodde det var mulig å toppe Contes bragd, men nå skjer det

Altså, ingen done deal for Manchester United.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments