mandag, mai 16, 2022
HjemNyheterSportTo Arsenal-signeringer avgjøres på gressmatta

To Arsenal-signeringer avgjøres på gressmatta

Mikel Arteta og Arsenal har plassert seg i en posisjon der de selv kan avgjøre kampen om den siste Champions League-billetten. Ekstremt mye står på spill de tre siste Premie League-kampene mot Tottenham, Newcastle og Everton. Sikrer Ødegaard og gjengen de nødvendige poengene, er det ikke bare billetten til det beste europeiske selskapet etter år utenfor, dette er også billetten som kan avgjøre på overgangsmarkedet.

Arsenal skal ut og handle forsterkninger på topp, ingen tvil om det. Lautaro Martinez har vært linket til Emirates de siste månedene, men denne uken uttalte argentinerens agent at klienten har «roet seg ned» hos Inter.

Les: Tidligere Real Madrid manager Zinedine Zidane kommer til Champions League finalen i Paris 28. mai

Gabriel Jesus fikk denne uka bekreftelsen på at Erling Haaland kommer til å albue seg plass til spilletid hos Manchester City, det er varslet at det brasilianske Arsenal-målet velger utgangsdøra i sommer. Ifølge Sky Sports har Arsenal Jesus på toppen av lista etter at de har vært i direkte kontakt med representantene hans. Det er fortsatt ingen kontakt mellom klubbene, men det ryddes klart.

Kaprer Arsenal den siste Champions League-billetten er London-klubben i en helt annen posisjon når det skal forhandles med brasilianeren, som ble hentet fra Palmeiras i 2017 og ikke kjenner europeisk fotball uten Champions League-kamper.

(fra transfermarkt)

Denne uka meldte BBC at forhandlinger er i gang mellom Arsenal, Leicester og folkene til den meget allsidige midtbanespilleren Youri Tielemans. Flere klubber har meldt interesse for Tielemans, som har bidratt med seks mål på 28 kamper i løpet av inneværende sesong.

Verdien ifølge Transfermarkt skal være 55 millioner euro, Arsenal har fått Leicester på glid med et bud som er litt lavere, omtrent 48 millioner euro. Men det er en klar forutsetning fra Tielemans sin side, hele ideen med å bytte er sjansen til å spille i Champions League. Også Real Madrid som spiller finale mot Liverpool i slutten av måneden og som akkurat har vunnet La Liga kan garantere spill i Champions League neste år.

(fra transfermarkt)

Tre kamper som avgjør om Champions League-billetten sendes til Arsenal. Tre kamper som kan få enorm betydningen når Mikel Arteta skal få offensive forsterkninger som skal gjøre Arsenal-troppen til en tittelkandidat i løpet av de neste sesongene.

Les: Ny standard settes når «free agent» tilbys 1,8 milliarder for å signere Real Madrid-kontrakt

Go Gunners!

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments