søndag, mai 22, 2022
HjemNyheterOnaner deg til et bedre sexliv

Onaner deg til et bedre sexliv

Onaner deg til et bedre sexliv


Mai er den store onani-måneden, og den internasjonale onanidagen feires 7. mai. Nå får du vite hvorfor det er så viktig at du onanerer. Det å onanere og å bli kjent med egen kropp er utrolig viktig. I tillegg er onani bra for deg og din helse. Onani har nemlig innvirkning på mange av kroppens viktigste deler. Det styrker blant annet hjertet og immunforsvaret, og virker positivt på humøret. Sexolog Maria K. Ebbestad kommer med gode onanitips sammen med sexolog og parterapeut Tone Haldorsen.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments