søndag, mai 29, 2022
HjemNyheterFifa har innledet disiplinærsak – avgjør Ecuadors VM-skjebne

Fifa har innledet disiplinærsak – avgjør Ecuadors VM-skjebne

Fifa har innledet disiplinærsak – avgjør Ecuadors VM-skjebne


Chile har leverte en formell klage der det hevdes at Castillo er colombiansk og ikke berettiget til å spille for Ecuador. Han var på banen i åtte kvalifiseringskamper da Ecuador kvalifiserte seg til VM med fjerdeplass i den søramerikanske kvalifiseringen.

Fifa melder på sitt nettsted at disiplinærkomiteen skal undersøke hvorvidt Castillo har rett til å spille for Ecuador. Om konklusjonen blir at han ikke er det, kan Ecuador bli dømt til 0-3-tap i alle de åtte kampene.

Han spilte i to kamper mot Chile som resulterte i en seier og en uavgjort. Chile ble bare nummer sju i kvalifiseringen, men rykker opp til VM-plass om Ecuador dømmes til tap i kampene Castillo spilte.

Fifa har bedt Ecuadors og Perus fotballforbund med å legge fram sitt syn på saken. Peru ble nummer fem i kvalifiseringen og skal neste måned ut i interkontinentalt omspill mot Australia eller De forente arabiske emirater.

Ecuador er i VM trukket i gruppe med Qatar, Nederland og Senegal.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments