lørdag, mai 21, 2022
HjemNyheterSportCasper Ruud videre i Roma

Casper Ruud videre i Roma


Casper Ruud revansjerte det nylige tapet mot Botic van Zandschulp og slo nederlenderen for første gang da han gikk videre til åttedelsfinale i Roma.
Nordmannen tapte for den høye nederlenderen i US Open i fjor og igjen i kvartfinalen i Hamburg for snaut to uker siden, men tirsdag slo han ham for første gang, og det etter å ha tapt første sett. Sifrene ble 6-7 (4-7), 6-2, 6-4.
Dermed kan Ruud håpe at han er i ferd med å få skikk på grusspillet etter noen skuffende resultater den siste tiden. I tre av de foregående turneringene røk han ut i sin første kamp, og det har gjort at han har falt til 10.-plass på ATP-rankingen.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments