onsdag, mai 25, 2022
HjemNyheterSportArsenal snakker med Jesus

Arsenal snakker med Jesus

Gabriel Jesus har vært i knallform denne sesongen og levert så det holder for Manchester City. – Likevel, «vinteren kommer»: Konkurransen blir knallhard, spesielt fremover neste sesong nå som Erling Braut Haaland har satt norsk rekord med overganger og lønninger.

Litt ut av det blå er en det aktuelt å gå videre etter sesongen. – Det har gått rykter om flere klubber, og mest standhaftig av de Arsenal.

Jesus sin agent Marcelo Pettinati at samtaler med London-klubben er i gang.

Les: Agenten til Alexander Sørloth pakker turnebaggen

«Vi har hatt samtaler med Arsenal om Gabriel Jesus. Vi liker prosjektet deres så det er en mulighet vi diskuterer» sier han til Sky Sports.

Samtidig meddeler agenten at Arsenal er en av syv klubber som har vist interesse. For øyeblikket er det fokus på å spille inneværende sesong og først da blir fremtiden avgjort.

Arsenal trenger forsterkninger i angrepet siden Pierre-Emerick Aubameyang dro i vinter. Alexandre Lacazette forventes også å forlate klubben denne sommeren.

Les: Erik ten Hag har allerede kommet med en avgjørelse som vil skape misnøye

Manchester United leder Premier League samme poeng som Liverpool, men en kamp mindre spilt (Wolverhampton borte klokken 21:15 i kveld, mens Arsenal møter Tottenham i morgen. – Med seier mot Tottenham er Arsenal klare for Champions League

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments