onsdag, mai 25, 2022
HjemNyheterSportAgenten til Alexander Sørloth pakker turnebaggen

Agenten til Alexander Sørloth pakker turnebaggen

Den norske landslagsspissen Alexander Sørloth er på utlån fra tyske Leipzig til Real Sociedad med kjøpsopsjon. – Foreløpig har det ikke kommet noen tydelige signaler om klubben som for øyeblikket ligger på 6.plass i La Liga har tenkt å benytte seg av opsjonen. Manager Imanol Alguacil har nektet å svare på spørsmål før sesongen er over.

Det at trønderens agent legger ut på turne i Tyrkia er et rimelig kraftig tegn på at letingen etter en ny klubb er i full gang. – Det skal ikke dreie seg om Trabzonspor hvor han er superhelt etter å ha blitt tyrkisk toppscorer, men om Besiktas, og Fenerbahçe.

Les: Erik ten Hag har allerede kommet med en avgjørelse som vil skape misnøye

Ifølge tyrkiske medier ventes Alexander Sørloths agent til Istanbul denne uken. – Avisene Fanatik og Milliyet er to av flere medier som onsdag hevder å ha kilder på at Besiktas og Fenerbahçe jobber intenst med å kartlegge muligheten for en Sørloth-overgang etter inneværende sesong.

Besiktas-sportsdirektør Ceyhun Kazan har i flere intervjuer bekreftet interessen for Sørloth. Også klubbens trener Valerien Ismael har snakket varmt om trønderen som ble en megahit i tyrkisk fotball da han spilte for Trabzonspor i 2019/20-sesongen.

Onsdag skriver Fanatik at Besiktas håper å ta et skritt i retning en Sørloth-retur til tyrkisk fotball denne uken. Ifølge avisen er Sørloth-agent Morten Wivestad ventet til Istanbul for å ha samtaler med klubben.

Slutt på ferien?: Tidligere Real Madrid manager Zinedine Zidane kommer til Champions League finalen i Paris 28. mai

Samtidig melder Milliyet at også Fenerbahçe skal i samtaler med Wivestad.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments