søndag, mai 22, 2022
HjemNyheterTett oppgjør på Elland Road mellom Leeds og Chelsea

Tett oppgjør på Elland Road mellom Leeds og Chelsea

Tett oppgjør på Elland Road mellom Leeds og Chelsea


Leeds – Chelsea

Odds: Vinnermargin nøyaktig 1 mål

Kampstart onsdag 11. mai kl 20.30

Spillestopp kl 20.29 Live odds etter kampstart

Elland Road

Kampen kan sees på TV 2 Sport Premium 2 og TV2 Play

Vi tror kampen ender med vinnermargin på nøyaktig 1 mål. Det spiller du på her til 2.50 i odds

For andre gang på få dager skal Leeds opp mot et London-lag når Chelsea kommer på besøk til Elland Road. Hjemmelaget røk 1-2 borte mot Arsenal i forrige runde, mens Chelsea ga fra seg ledelsen og spilte 2-2 hjemme mot Wolverhampton.

Fansen til Leeds fryktet nok ordentlig juling når Arsenal ledet 2-0 tidlig i søndagens oppgjør. Etter to mål av Eddie Nketiah før ti minutter var gått og rødt kort til Luke Ayling for en grisetakling på Gabriel Martinelli, så det unektelig stygt ut.

Arsenal klarte ikke å utnytte situasjonen ordentlig, og Leeds maktet til og med å redusere til 2-1 på Diego Llorentes knallharde volley fra kort hold etter 65 minutter. Det førte riktignok ikke til noe dramatisk comeback, og kampen ebbet ut med 2-1 til hjemmelaget.

Etter en god periode med tre seiere og to uavgjorte på de fem siste, har Jesse Marsch og Leeds kommet ordentlig ned på jorden igjen i de to siste kampene. 0-4 for Manchester City og tapet mot Arsenal har ført det gamle storlaget under streken, og med skjebnen utenfor egne hender.

Tapene til Leeds samtidig som Everton har vunnet to kamper på rad(mot Chelsea og Leicester), har ført dem ordentlig ned i sumpa.

Det ser ut som det er Burnley de må kjempe mot for å unngå et bittert nedrykk, og med kamper mot solide Brighton og Brentford igjen etter Chelsea-kampen, blir ikke dette en enkel oppgave.

Det er ca. 29 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Chelsea tenker på Liverpool og Wembley

Chelsea er fortsatt ikke sikret topp fire i årets sesong, og med Arsenal og Tottenham halsende bak, trenger de fire poeng på de tre siste kampene for å være helt sikker.

I tillegg til Leeds har de igjen Leicester og Watford hjemme på Stamford Bridge, så det bør være en overkommelig oppgave.

Hovedfokuset nå tror vi likevel er FA cup-finalen mot Liverpool på Wembley førstkommende lørdag. Dette er den eneste muligheten de har til å ta en tittel i årets sesong – noe som selvsagt henger høyt for alle klubber.

Thomas Tuchel børstet støvet av Romelu Lukaku i forrige seriekamp, og det betalte seg denne gangen. Den svære belgieren sørget for begge scoringene mot Wolverhampton, i kampen som endte skuffende nok 2-2.

Chelsea ledet 2-0 til det var spilt 79 minutter, men da dukket Trincao opp og hamret inn reduseringen. Usikkerheten spredte seg i Chelsea-laget, og etter flere store sjanser til Wolverhampton satte Conor Coady hodet til et innlegg i det 96. minutt, og utligningen var et faktum.

Fra å vinne Champions League i fjor, og å være tittelutfordrer tidlig i årets sesong, har Chelsea nå på grunn av veldig varierende prestasjoner havnet i en situasjon der de må jobbe for å komme topp fire.

Har du lyst å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Vi spår et jevnt oppgjør på Elland Road

Leeds er i en situasjon der de må vinne, og kommer nok til å gå for det. Under Jesse Marsch er det ikke like mye tut og kjør som det var under Bielsa, og Marsch har nå tre seiere, to uavgjorte og fire tap på de ni kampene han har ledet laget.

De var inne i en god periode før de møtte City og Arsenal, men disse to lagene er fryktelig gode, og det var kanskje ikke forventet at de skulle få med seg noe.

De to siste kampene mellom Leeds og Chelsea har endt 0-0 her i fjor, og 3-2 til Chelsea på Stamford Bridge i desember.

Når Chelsea nå kommer til Elland Road, er det vanskelig å vite hvilket lag de stiller med. Ut i fra rapportene blir det ikke det aller sterkeste, og dette kan gi Leeds en mulighet.

Dette er helt åpent og vi går for seiersmargin på nøyaktig 1 mål. Det finner du her til 2.50 i odds

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments