mandag, mai 16, 2022
HjemNyheterHenning Berg: – Erling vil passe perfekt

Henning Berg: – Erling vil passe perfekt

Henning Berg: – Erling vil passe perfekt


– City har gjort det fantastisk bra uten en toppspiss, og nå får de en. Vi kan bare forestille oss hvor gode de blir nå. Dette er godt nytt for City-tilhengere, ikke så mye for United-tilhengere, sier Berg, som spilte for de røde i Manchester fra 1997 til 2000 og vant mange titler.

– Som en nier og en målscorer kan man ikke komme til et bedre lag enn City, for de får ballen inn i boksen veldig mange ganger. De kommer til å skape sjanser, og spillerne rundt ham kommer til å passe ham perfekt, sier Berg til BBC 5 Live.

– Han kan være en møtespiss og kombinere med de andre, men det er ikke hans styrke. Du vil ha ham i boksen så ofte som mulig, med fart og kraft og perfekt timede løp. Nå får City en mer tradisjonell nummer ni, og det er så mange tekniske spillere som kan sette ham opp.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments