tirsdag, mai 17, 2022
HjemNyheterSportFørste tilbud fra La Liga på bordet

Første tilbud fra La Liga på bordet

Det er vel ikke så mange som tror Mauricio Pochettino blir værende på Parc des Princes. Glippen i Champions League der PSG skulle kontrollere de siste minuttene av kamp to mot Real Madrid er og blir utilgivelig hos PSG. At Chelsea og Manchester City gjorde det samme mot Benzema og gjengen, regnes ikke som formildende omstendigheter. Ifølge L’ Equipe har tilbudene begynt å komme til argentineren.

Ligue 1-titlen kom som forventet, så der er det ingen klapp på skulderen å få for Pochettino. Med den fortsatt ferierende Zinedine Zidane kretsende rundt PSG-jobben, er egentlig slaget tapt. Presidenten i det franske fotballforbundet mener dette allerede er en done deal.

Les: Ny standard settes når «free agent» tilbys 1,8 milliarder for å signere Real Madrid-kontrakt

Pochettino har tidligere vært sterkt linket til Real Madrid, men timingen har aldri stemt. Nå ser det ut som Carlo Ancelotti har overbevist de fleste i Real-leiren om at han er lederen for de gode tidene. Argentineren har tidligere også vært linket til Barcelona (før Xavi), men som tidligere trener for byrivalen Espanyol, en rivalisering Gerard Pique ser på som mer intens enn den mot Real Madrid, var dette en umulighet.

Ifølge L’Equipe har et kontraktstilbud likevel kommet fra La Liga, hvis/når Pochettino forlater Paris. Den franske avisen hevder det er Athletico Club, eller Athletico Bilbao som vi kjenner klubben best som, som har tatt kontakt med tilbudet. Den stolte spanske klubben har trener Marcelinos på kontraktsutløp i sommer, og holder ifølge L’ Equipe plassen åpen for Pochettino.

Da er det bare for Athletic Club å vente og se hva som skjer. Kontakten er opprettet, tilbudet er gitt. Vi ser ikke helt Pochettino velge trappetrinnene ned til en sesong helt utenfor spill i Europa, men man skal aldri si aldri.

(fra transfermarkt)

Les: Nekter Haaland-erstatter samme mulighet til å presse klubben

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments