søndag, mai 29, 2022
HjemNyheterSportSelv det ydmykende tapet mot Brighton klarer Rangnick å legge på Solskjær

Selv det ydmykende tapet mot Brighton klarer Rangnick å legge på Solskjær

Før Brighton-kampen la vikar Rangnick ut om at det var én fordel med at sesongen ender så elendig. Etter Brighton-kampen forklarte vikar Rangnick at dette United-laget som tapte 4-0 i badebyen Brighton, det hadde han sett da Solskjær var manager. Vi tipper det ikke er bare vi som er lei av å høre på The Man with the Great United-Plan.

Okay, vi skal innrømme at vi vrir og vender på uttalelsene til Rangnick, men når United-vikaren bruker enhver anledning, etter selv å ha ledet troppen i over fem måneder, til å fokusere på hvor dårlig troppen har vært ledet, da blir det bare flaut.

Les: Ikke noe å lure på lenger – Zidane er tilbake i sommer

Her er en uttalelse før Brighton-kampen:

-Hvis det er godt for noe med den svake sesongen vi har hatt så langt, så er det at alle nå bør være klar over hvor store – og hvor problemene er, og hva som må til for å heve nivået for å bli en tittekandidat igjen, sa Rangnick ifølge Goal.

Her er en uttalelse etter Brighton-kampen, der han først beklaget overfor tilreisende United-supportere for ydmykelsen de måtte oppleve, før han anstrenger seg for å legge ansvaret over på Solskjær som var ansvarlig for troppen, mentaliteten, energien og samholdet på vei inn i sesongen.

-… Men jeg husker jeg så kampen mot Watford borte, 4-1 (under Solskjær), som nå har rykket ned. Dette så veldig likt ut med det som skjedde her i dag (mot Brighton), sier Rangnick ifølge Goal.

Altså, ikke min feil.

Manchester United som endte på 2. plass i Premier League forrige sesong, ligger nå på 6. plass. Dette betyr at klubben maksimalt kan oppnå 61 poeng totalt. Dette er tre poeng færre enn i 2013/14-sesongen som ble startet av David Moyes og avsluttet med vikar Ryan Giggs.

Vi bare nevner det, Rangnick.

Les: Carlo Ancelotti: Bale er ikke distansert, problemet er at han ikke kan bevege seg

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments