lørdag, mai 21, 2022
HjemNyheterUnited rundspilt av Brighton: – Vi kan bare beklage

United rundspilt av Brighton: – Vi kan bare beklage

United rundspilt av Brighton: – Vi kan bare beklage


– Det var en forferdelig kamp. Vi kan bare beklage det flaue tapet. Vi ga dem altfor mye rom, og hvis du gjør det mot et teknisk godt lag som Brighton vil du bli straffet, sa Rangnick til Sky Sports etter kampen.

United kom fra en flott 3-0-seier mot Brentford sist runde, men lørdag hang de ikke med i Brightons spill. Vertene hadde full kontroll og ga aldri fra seg styringen i oppgjøret som sikret dem sin fjerde seier på de seks siste kampene i ligaen.

Brighton hadde spilt åtte ligakamper hjemme uten å vinne før lørdagens brakseier. De har nå holdt nullen i sine to siste kamper og har sju plussmål å vise til.

– Det er en spesiell dag. United er et godt lag, og vi har skuffet hjemmesupporterne våre denne sesongen. Vi skal ha en fin kveld, sa Brighton-kaptein Lewis Dunk.

20 år gamle Moisés Caicedo åpnet festen, før Marc Cucurella, Pascal Gross og Leandro Trossard fullbyrdet ydmykelsen i 2. omgang. United-forsvaret ble til tider stående igjen som statister da Brighton fant fram finspillet.

– Flaut

– De utspilte oss. De hadde alltid en løsning. Litt av alt gikk feil. Kvaliteten, mentaliteten. Det er noe vi er flaue av og må se på, sa Bruno Fernandes.

På tampen av kampen ropte de tilreisende United-supporterne at spillerne ikke er verdige å bære drakten. Det er Fernandes enig i.

– Jeg inkluderer meg selv i det. Hva vi gjorde i dag, og hva jeg gjorde i dag, er ikke godt nok for å bære United-drakten.

Hjemmelaget skapte mange farligheter og lot samtidig ikke United få noe særlig tid med ballen.

Kjemper om Europa

United kjemper om europacupspill neste sesong og er for øyeblikket på 6.-plass som gir spill i europaligaen.

Det skiller fem poeng fram til Tottenham på 5.-plass, mens West Ham er seks poeng bak på plassen som gir kvalifisering til conferenceligaen. United er uten mulighet til å nå fjerdeplassen som gir mesterligaspill.

Manchester-klubben skal spille sin siste kamp for sesongen mot Crystal Palace borte om drøye to uker, mens Brighton har kamper mot Leeds og West Ham igjen.

Den første scoringen kom etter et kvarters spill. Caicédo mottok ballen utenfor sekstenmeteren og fyrte av en missil langs bakken. Den føk inn i hjørnet bak en sjanseløs David de Gea.

I etterkant av scoringen fortsatte Brighton å presse. De kjørte til tider over de røde djevlene og skapte flere gode muligheter.

Like før pause fikk tidligere United-spiller Danny Welbeck en enorm mulighet. Engelskmannen trengte bare å lobbe ballen over en utrusende de Gea, men ballen gikk i stedet over mål.

Ydmykelse

Tidlig i 2. omgang skulle imidlertid 2-0 komme. Brighton spilte seg fint fremover på banen, og ballen endte til slutt opp hos Trossard ute på venstresiden. Han spilte ballen til en fri Cucurella, som banket den opp i nærmeste hjørne.

Og hjemmelaget var ikke ferdige der. Etter en snau time mottok Gross ballen i feltet, før han på lekkert vis dro av Raphaël Varane og satte ballen i mål. Tre minutter senere lå ballen igjen i nettet, denne gang signert Trossard.

Diogo Dalot forsøkte å klarere da Welbeck lobbet ballen mot mål, men han traff bare brystkassa til Trossard, og ballen spratt i mål. I etterkant skapte United flere farligheter, men ingen overlistet en sterk Robert Sánchez i Brighton-buret.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments