mandag, mai 16, 2022
HjemNyheterTottenham bremset Liverpools titteltog – greide 1-1 på Anfield

Tottenham bremset Liverpools titteltog – greide 1-1 på Anfield

Tottenham bremset Liverpools titteltog – greide 1-1 på Anfield


Ett poeng kan vise seg for snaut for begge lag i deres jakt på henholdsvis seriegull (Liverpool) og mesterligaplass (Tottenham). Liverpool er hårfint foran Manchester City på målforskjell, men har nå en kamp mer spilt enn gullrivalen.

Tottenham er ett poeng bak fjerdeplasserte Arsenal, som har spilt en kamp mindre.

Gjestene fra London forsvarte seg helt fra avspark på Anfield med stor dyktighet i en 5-4-1-formasjon, og hvittrøyene satte fart framover hver gang de luktet en kontringsmulighet. Det ga flere gode muligheter, og i det 56. minutt tok de ledelsen med et drømmeangrep som satte Liverpool-forsvaret sjakk matt.

Utspilt

Keeper Hugo Lloris slo raskt og presist opp på Emerson, som spilte kjapt videre til Harry Kane på løp dypt inne på Liverpools halvdel. Hjemmelaget så ut til å ha nok spillere på rett side, men Kane dro dem med seg mot siden og trillet til Ryan Sessegnon, som i stedet for å skyte slo skrått ut til Son Heung-min. Han hadde beveget seg helt alene inn mot mål og kunne fra 5-meteren bare sette foten på ballen.

Tottenham-seier ville ha løftet laget til 4.-plass og satt veldig press på naboen Arsenal. Samtidig ville Liverpools drøm om fire titler vært nesten knust.

Utmanøvrert

Hjemmelaget hevet seg og prøvde å få til en ny vending som i mesterligaduellen mot Villarreal tidligere i uka. Luis Diaz var den store spilleren da, og det var han som sto bak utligningen i det 74. minutt. Hans skudd ville ikke gått inn om ballen ikke hadde endret retning på Rodrigo Bentancur og utmanøvrert Hugo Lloris.

Liverpool greide ikke å få inn vinnermålet som ville ført laget til tabelltopp før Manchester City møter Newcastle søndag.

Tottenham må på sin side håpe at Leeds tar poeng fra Arsenal søndag, ellers glipper 4.-plassen fort ut av rekkevidde.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments