mandag, mai 16, 2022
HjemNyheterSportTok VM-gull i februar – må klare seg uten hjelp fra Skiforbundet

Tok VM-gull i februar – må klare seg uten hjelp fra Skiforbundet


Johannes Lønnestad Flaaten tok individuelt gull og stafettsølv i junior-VM. Nå står 20-åringen uten tilbud fra både landslag og regionlag, avslører han overfor NRK.
– Etter mine prestasjoner i år, så føles det veldig spesielt å stå igjen på slutten av sesongen uten et eneste tilbud fra Norges Skiforbund, sier Flaaten.
Han var på juniorlandslaget sist vinter, og leverte varene da han fikk sjansen i junior-VM på Lygna i slutten av februar. Han gikk på det norske laget som tok sølv i stafett – og ble juniorverdensmester i sprint.
Nå blir han seniorløper. VM-innsatsen var imidlertid ikke for opprykk til rekruttlandslaget. Mer overrasket er Flaaten over at han heller ikke blir tilbudt plass på forbundets regionlag, Team Elon Oslofjord.
– Jeg ble kontakten av treneren på og fikk beskjed om at jeg dessverre falt utenfor i år, uten noe mer begrunnelse enn det. Det reagerer jeg på når Elon lag skal være med å dyrke frem morgendagens skiløpere
Tinus Dahl, som er trener for Team Elon Oslofjord, sier til NRK at han ikke vil kommentere uttaket før det er offentliggjort. Heller ikke langrennssjef Espen Bjervig vil kommentere enkeltuttak, og påpeker at han uansett ikke er involvert i uttak til regionlagene.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments