torsdag, mai 19, 2022
HjemNyheterSportRangnick forklarer hvor ille det egentlig var da han tok over Manchester...

Rangnick forklarer hvor ille det egentlig var da han tok over Manchester United

De fleste av oss har vært borti håndverkere, rørleggere eller-forstå-seg-påere av fotball som skal inn og gjøre en jobb eller analyse, der første del av jobben er å rakke ned på jobben «de andre» har gjort der tidligere. Ralf Rangnick tar en omvendt taktikk: Han forteller verden med to kamper igjen av sesongen om hvor ille det var da han tok over, men også at hvorfor han ikke fikk muligheten til å snu det til det bedre.

Det var før lørdagens kamp mot Brighton at Rangnick fikk spørsmål om Uniteds aktiviteter på overgangsmarkedet i sommer. Et fullt ut relevant spørsmål, men totalt unødvendig. Ralf Rangnick sitter ikke på svarene.

Les: The Guardian: Paul Pogba klar for overgang til Manchester City

-… Sammen med Erik, med styret og med scouting department vil vi forhåpentligvis finne og overbevise spillerne (forsterkningene).

Tyskeren skal ha for at han så faresignalene i vinterens overgangsvindu, der Martial presset på til utleie til Sevilla og Mason Greenwood var arrestert og anklaget for alvorlige kriminelle handlinger. Rashford og Cavani har ikke vært verken i form eller med kapasitet til å holde presset på topp oppe, Ronaldo har bare delvis vært tilgjengelig for spill. Dette har tvunget Rangnick til å sette Pogba og Bruno Fernandes på topp i noen settinger. På tampen av januar ba United-vikaren ledelsen om forsterkninger, men fikk blankt nei.

-Svaret da var nei, det var ingen spiller på markedet som kunne hjelpe oss. Men det var noen: Diaz, som nå er hos Liverpool, Julian Alvarez (går til City i sommer), Vlahovic som på den tiden fortsatt var hos Fiorentina, forteller Rangnick ifølge Goal.

Hederlig resultat mot Chelsea,. (foto: united, twitter)

-Jeg snakket med styret og sa: «burde vi ikke i det minste forsøke å diskutere og analysere om vi kan hente en spiller enten på lån eller på permanent overgang, men svaret var nei. Jeg mener fortsatt at vi burde har forsøkt…, kommer det fra Rangnick.

Så kommer et indirekte nyreslag i retning Solskjær til jobben han la ned i tiden som manager på Old Trafford.

-Hvis det er godt for noe med den svake sesongen vi har hatt så langt, så er det at alle nå bør være klar over hvor store – og hvor problemene er, og hva som må til for å heve nivået for å bli en tittekandidat igjen, sier Rangnick.

Ingen kan lenger unngå å se hvor store problemene er.

Vi sier ikke at Rangnick tok feil i januar at situasjonen i angrepet krevde strakstiltak, men det er måten vikaren nå skal bortforklare hvorfor planen han presenterte til United-styret om at han kunne redde situasjonen ikke fungerte, det er det vi sliter med.

Vi ønsker Erik ten Hag velkommen. Takk og lov for at det ikke endte med Ralf Rangnick.

Les: Chelsea har fått amerikanske eiere

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments