søndag, mai 22, 2022
HjemNyheterSportKjetil Knutsen og Ole Gunnar Solskjær begge aktuelle for Premier League

Kjetil Knutsen og Ole Gunnar Solskjær begge aktuelle for Premier League

På grunn av heroisk innsats fra midlertidig manager Michael Jackson er Burnley ut til å overleve i Premier League. – Etter tre strake seiere er de nå to poeng over nedrykksstreken, noe som virket umulig da Sean Dyche fikk sparken.

Ole Gunnar Solskjær er aktuell, men det er ikke første gang han har vært på papiret til sportsdirektører denne vinteren. Nordmannen skal i følge VG ha takket nei til flere manager-jobber siden han fikk sparken på Old Trafford tidligere i år. Solskjær skal ikke ha ønsket en ny jobb rett etter at han mistet drømmejobben. Men fra og med neste sesong skal den tidligere superreserven være klar til dyst.

SISTE: Bekreftelsen som gjør Arsenal til tittelkandidat i Premier League!

Sammen med Wayne Rooney er Solskjær aktuell som ny manager for Premier League-klubben Burnley, og er favoritt hos flere oddsselskaper til å overta jobben. Klubben som nylig sparket Sean Dyche etter ti år som sjef ligger «rett bort i gata» fra der Solskjær bor. Det skal også spekuleres i at Ole Gunnar vil ha med seg Michael Carrick som assistent også i sin nye jobb.

Carrick og Solskjær er klare for nye utfordringer sammen. (foto: united, twitter)

Les: Rodrygo skulle signere med Liverpool

Bodø/Glimts Kjetil Knutsen er også nevnt som en aktuell kandidat til den ledige Burnley-jobben, han har dog ingen «superassistent» å ta med seg, eller bolig han kan flytte rett inn i.

Skulle Burnley rykke ned er trolig Solskjær mindre villig til å ta jobben, mens Wayne Rooney, midlertidig manager Michael Jackson og Kjetil Knutsen sine aksjer stiger.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments