lørdag, mai 21, 2022
HjemNyheterIkea med Cezinando-stikk - fjernet etter kontakt med managementet

Ikea med Cezinando-stikk – fjernet etter kontakt med managementet

Ikea med Cezinando-stikk – fjernet etter kontakt med managementet


Kristoffer Cezinando Karlsen tilsto grovt tyveri av designermøbler for en ukes tid siden. Den 26 år gamle Oslo-rapperen, kjent som Cezinando, er siktet for fem luksustyverier og skal ha stjålet designmøbler for 380.000 kroner.

Situasjonen lot Ikea seg friste av og kjørte på med en kampanje på en stol denne uken, der det var et tydelig stikk til artisten og hans tyveriavsløring.

«Husk at du alltid kan gjøre røverkjøp på designmøbler i gjenbruksbutikkene våre», skrev møbelvarehuset i Facebook-innlegget med en annonse merket med påskriften «Håper du har plass». Det er en tydelig referanse til artistens mest populær låt med samme navn, med hele 32 millioner avspillinger på strømmetjenesten Spotify.

Les også: Ærlig talt: Arif Murakami (35)

Nå er annonsen fjernet, og overfor KOM24 bekrefter kommunikasjonsdirektør Helene Løken i Ikea at det ble gjort etter å ha mottatt henvendelse fra Cezinandos management.

– I Ikea følger vi naturligvis med på hva som skjer rundt oss, og forsøker alltid å kommunisere med glimt i øyet. Ikea ble kontaktet av managementet til artisten, og etter en intern runde har vi valgt å trekke annonsen. Vi anser ikke at annonsen er et brudd på åndsverksloven, men har forståelse for og respekterer at artisten ønsker den fjernet, skriver hun i e-posten til KOM24 via selskapets pressevakt.

Mandag 16. mai møter rapperen i en tilståelsessak i Oslo tingrett. Han har blant annet erkjent at han i mars 2021 var med på å stjele over 50 Carl Hansen-designstoler fra en koronastengt Bjørvika-restaurant til en verdi av omkring 180.000 kroner, ifølge VGs opplysninger.

Les også: «Gullruten»-øyeblikkene vi aldri glemmer

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments