søndag, mai 22, 2022
HjemNyheterDIREKTE: Se Gullruten-kjendisene på den rød løperen

DIREKTE: Se Gullruten-kjendisene på den rød løperen

DIREKTE: Se Gullruten-kjendisene på den rød løperen


Følg direktesendingen i vinduet øverst!

GRIEGHALLEN / AKERSGATA (Nettavisen): Lørdag kveld er det duket for årets Gullruten i Grieghallen i Bergen.

Blant de første som møtte opp på den røde løperen var gutta fra «Mesternes Mester», deriblant Bjørn Einar Romøren, Nils Jakob Hoff og programleder Aksel Lund Svindal.

De er alle spente for kveldens prisutdeling der programmet er nominert til beste konkurransedrevne reality. Og Bjørn Einar Romøren er stemt frem som en av fire finalister til publikumsprisen som stemmes frem av det norske folk.

MESTERNE-TRIO: Bjørn Einar Romøren, Nils Jakob Hoff og Aksel Lund Svindal er på plass i Bergen for Gullruten 2022.

MESTERNE-TRIO: Bjørn Einar Romøren, Nils Jakob Hoff og Aksel Lund Svindal er på plass i Bergen for Gullruten 2022. Foto: Tuva Mathilde Løland (Mediehuset Nettavisen)

Overfor Nettavisen avslører han at da han fikk beskjed på tekstmelding om at han var nominert til den gjeve prisen, var han sikker på at den var feilsendt.

– Jeg var ganske sikker på at det var en feilsendt SMS da jeg fikk vite at jeg var nominert til det. Jeg skjønte ikke det, sier han til Nettavisen på den røde løperen i forkant av prisutdelingen.

Trioen ble også spurt hvor deres respektive bedre halvdeler var blitt av, i form av Martine Romøren (Bjørn Einars mann), Therese Johaug (Nils Jakobs forlovede) og Amalie Iuel (Aksels kjæreste).

Da svarte Svindal at det denne gang var mer naturlig at de kun kom alene.

– Nå er det vel sånn at jeg er programleder, Nils Jakob vant og Bjørn Einar er nominert så det var ikke noe diskriminering sånn sett. Det var sånn det måtte bli.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments