lørdag, mai 21, 2022
HjemNyheterSportChristian Eriksen på glid etter lunch med lune smørbrød

Christian Eriksen på glid etter lunch med lune smørbrød

Brentfords danske manager Thomas Frank benytter seg av skitne triks for å overbevise landsmann Christian Eriksen til å bli i London klubben etter debut sesongen i Premier League. – Det er klart de ikke har resursene til Eriksen sin gamle klubb Tottenham eller Leicester som begge står klare til å overta når den kortsiktige avtalen går ut til sommeren, men de har noe annet ingen andre har. – Lune danske smørbrød!.

Vi kjenner alle, som har vært i Danmark, den gode følelsen som oppstår rundt et lunsjbord med lune smørbrød uten norsk pietisme. Thomas Frank har i den korte tiden han har vært Premier League manager bemerket seg ved å være tvers igjennom trivelig kombinert med et glødende engasjement.

Les: The Guardian: Paul Pogba klar for overgang til Manchester City

Christian Eriksen har gjort et formidabelt comeback etter at han signerte for Brentford i januar. – Det til stor overraskelse og enorm lettelse, det som har skjedd kan nesten klassifiseres som et mirakel etter hjernestansen i fotball-EM danske åpningskamp i fjor sommer. Denne sommeren har han levert så det holder for Brentford i Premier League og for det danske landslaget, menge mener faktisk han aldri har vært bedre og trekker frem at spillet er smartere nå enn før.

The Telegraph melder i dag at 30-åringen vurderer å bli værende i Brentford, til tross for at sjansen for spill i Champions League frister veldig. Utrolig hva man kan få til rundt et bord.

Les på F7: Verdens første FLYTENDE by!

Brentford havner sånn cirka midt på tabellen i din debut sesong, med komfortabel avstand til nedrykksstreken.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments