mandag, mai 23, 2022
HjemNyheterSportThe Telegraph: Potter favoritt nå som det blir vanskelig med Pochettino

The Telegraph: Potter favoritt nå som det blir vanskelig med Pochettino

Tottenham manager Antonio Conte tilbød seg å overta Paris Saint-Germain i dagene etter den franske klubben røk ut av Champions League og alle var samstemte i at deres argentinske manager Mauricio Pochettino ville få sparken.

Uttalelsene til Conte likte Spurs styreleder Daniel Levy svært dårlig og nesten umiddelbart startet de arbeidet med å finne alternativer. – Antonio Conte er en løs kanon, en svært kompetent løs kanon, men likevel en løs kanon.

Les: Solskjær og de ni andre syndebukkene som ble tuppet ut av Premier League 2021/22

Mauricio Pochettino er ønsket tilbake til Tottenham av fans, spillere og de fleste tror også at Daniel Levi, men slik det ser ut nå blir han værende i Paris og dermed ingen jobb for Conte å ta over.

The Telegraph er den tidligere Östersund-treneren favoritten til å ta over etter italieneren – dersom han slutter etter sesongen. Avisen skriver også at det kan koste Spurs rundt 10 millioner pund å kjøpe ham ut av Brighton.

Tottenham forberedt på å betale 15 millioner pund forrige sesong, men da ønsket Potter å bli i Brighton. Ettersom lengden på kontrakten har gått ned (den går ut i 2025), har nå også Brightons krav gått ned.

Antonio Conte skal angivelig ta en avgjørelse om en mulig fortsettelse etter sesongen.

Les: Rodrygo skulle signere med Liverpool

Graham Potter hadde som kjent stor suksess i perioden som trener i Östersund og det var han som ledet laget til det overraskende europeiske eventyret. Etter tiden i Jämtland gikk flyttelasset til Swansea, og deretter til Brighton.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments