onsdag, juni 7, 2023
HjemNyheterSportSolskjær på vei tilbake til Premier League!

Solskjær på vei tilbake til Premier League!

Normannen skal i følge VG ha takket nei til flere manager-jobber siden han fikk sparken på Old Trafford tidligere i år. Solskjær skal ikke ha ønsket en ny jobb rett etter at han mistet drømmejobben. Men fra og med neste sesong skal den tidligere superreserven være klar til dyst.

SISTE: Bekreftelsen som gjør Arsenal til tittelkandidat i Premier League!

Sammen med Wayne Rooney er Solskjær aktuell som ny manager for Premier League-klubben Burnley, og er favoritt his flere oddsseløkaper til å overta jobben. Klubben som nylig sparket Sean Dyche etter ti år som sjef ligger «rett bort i gata» fra der Solskjær bor. Det skal også spekuleres i at Ole Gunnar vil ha med seg Michael Carrick som assistent også i sin nye jobb.

Les: Rodrygo skulle signere med Liverpool

Bodø Glimts Kjetil Knutsen er også nevnt som en aktuell kandidat til den ledige Burnley-jobben.

Les hele saken
Author: Alan Hansen

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments