mandag, mai 16, 2022
HjemNyheterSportRobert Lewandowski har ikke tenkt til å vente lenger

Robert Lewandowski har ikke tenkt til å vente lenger

Robert Lewandowski er på kontrakt med Bayern München frem til sommeren 2023. Men den ekstreme målmaskinen har de siste månedene ryktes å være sulten på et nytt eventyr. Det er hovedsakelig interessen fra Barcelona som har vakt oppsikt og det skal også ha vært forhandlinger om en overgang.

Men nå slår Mundo Deportivo fast at Lewandowski mister tålmodigheten med storklubben. Han har foreløpig ikke fått noen garantier fra Barça om de vil legge inn et bud.

Les på Synaps: Netflix vil ha mer «Drive to Survive»

Det er nå mer og mer som tyder på at polakken forblir hos den tyske giganten, noe den sportslige ledelsen i Bayern hele tiden har hevdet at han vil være. Ifølge tyske medier skal et salg aldri ha vært aktuelt fra klubbens side.

Les: Paris Saint-Germain har tapt 2,2 milliarder

Bayern München leder Bundesliga med god margin og er i praksis mestre etter 32 kamper har de 72 poeng på andre plass Borussia Dortmund med 63.poeng. Robert Lewandowski har scoret 41 mål på 29 Bundesligakamper.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments