tirsdag, mai 24, 2022
HjemNyheterLiverpool-koblede Aurelien Tchouameni scoret to da Moanco slo Lille

Liverpool-koblede Aurelien Tchouameni scoret to da Moanco slo Lille

Liverpool-koblede Aurelien Tchouameni scoret to da Moanco slo Lille


LILLE – MONACO 1-2:

Midtbanespiller Aurelien Tchouameni er én av de mest ettertraktede unge spillerne i Europa om dagen. Monaco-spilleren kobles med en rekke stor klubber.

Liverpool har den siste tiden blitt nevnt som en mulig destinasjon for 22-åringen, men Real Madrid og Manchester United skal også følge unggutten tett.

Se den første scoringen i denne videoen:

Heggelund: – Fytti katta!

Mye tyder på at Monaco-spilleren kommer til å flytte på seg i sommervinduet og fredag kveld gjorde han nok ikke interessen fra aktuelle klubber mindre.

Tchouameni satte nemlig inn kampens første mål rett før pause.

Wissam Ben Yedder tok med seg ballen fra høyrekanten og dro seg innover i banen. Pasningen ut til Tchouameni var presis og fra rundt 16 meters hold plasserte 22-åringen ballen bort i hjørnet bak Lilles brasilianske keeper Leo Jardim.

Fotballkommentator Per-Jarle Heggelund, som blant annet jobber med Ligue 1 for Nettavisen, lot seg begeistre over Monaco-spillerens prestasjon:

– Auerlien Tchouameni sørger for at hans egen prislapp går ytterligere opp med scoringen rett før pause. Monaco leder 1-0 og er nå på andreplass på tabellen! For noen spillere Tchouameni og Benoit Badiashile er, fytti katta, skrev han på Twitter.

HYLLER PROFIL: Per Jarle Heggelund kommenterer blant annet Ligue 1 for Nettavisen og Direktesport.

HYLLER PROFIL: Per Jarle Heggelund kommenterer blant annet Ligue 1 for Nettavisen og Direktesport. Foto: Karl Martin Jakobsen

Samme mann matchvinner

Etter 69 minutter slo hjemmelaget tilbake ved Angel Gomes.

Den tidligere Manchester United-spilleren fikk ballen av Jonathan Bamba, danset seg gjennom Monaco-forsvaret og trillet ballen forbi burvokter Alexander Nübel.

Se scoringen til Angel Gomes:

Det skulle likevel bli Tchouameni og Moancos kveld. I det 75. minutt var midtbanespilleren på farten igjen og banket inn sitt andre mål for kvelden.

Denne gangen var det Caio som fant midtbanespilleren og fra distanse banket han inn gjestens vinnermål på glimrende vis.

Se vinnermålet her:

Resultatet betyr at Monaco nå er oppe på en andreplass i Ligue 1 etter 346 spilte kamper. Laget har sanket 65 poeng så langt, men de fleste lagene bak på tabellen har én kamp mindre spilt, siden fredagens kamp var en tjuvstart på helgens runde.

Se flere aktuelle videoer:

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments