onsdag, juni 7, 2023
HjemNyheterSportJanrud tatt ut til OL

Janrud tatt ut til OL


Olympiatoppen melder søndag at Kjetil Jansrud er tatt ut til OL, til tross for at han har slitt med en skade.
– Kjetil Jansrud er en erfaren kulturbærer som er bra for troppen, og det er gledelig at han rakk å bli klar for OL. All ære til Kjetil og teamet rundt ham for den jobben de har gjort etter han ble skadet, sier toppidrettssjef Tore Øvrebø.
Kjetil Jansrud skadet kneet i Beaver Creek i desember, men har fått gjort gode forberedelser frem mot OL i Beijing.
– Det er veldig gledelig at skaden til Kjetil ikke var så alvorlig som først antatt, og at han nå får delta i sitt femte OL. Vi ser frem mot å ha et større og enda mer slagkraftig lag i Beijing, sier sportssjef Claus Ryste.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments