onsdag, juni 7, 2023
HjemNyheterManchester United må gjøre endringer på laget. Det vil svekke dem.

Manchester United må gjøre endringer på laget. Det vil svekke dem.

Manchester United må gjøre endringer på laget. Det vil svekke dem.


Harry Maguire starter sannsynligvis sammen med Raphael Varane i Manchester Uniteds midtforsvar lørdag, etter at Victor Lindelöf har bedt om å få være sammen med familien.

Ifølge Manchester Evening News opplevde konen og de to sønnene til den svenske midtstopperen at innbruddstyver tok seg inn i huset deres onsdag da Victor Lindelöf var i London og spilte kamp mot Brentford. Den traumatiske hendelsen har gjort at familien har reist hjem til Sverige.

Sjekk oddsen på at det ikke blir noe vinner på Old Trafford

Luke Shaw og Aaron Wan-Bissaka er ikke klare til lørdagens kamp. Det betyr at Diogo Dalot og Alex Telles fortsetter som høyre- og venstreback. Maguire ligger an til å bli en av de eneste endringene i laget som vant 3-1 mot Brentford. Det tror vi kan ødelegge for United.

Manchester United – West Ham

Odds: HUB og begge lag scorer – uavgjort og ja – 4,60

Kampstart lørdag 22. januar klokken 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

Old Trafford

Kampen vises på TV2 Sport Premium 2

Vi tror at kampen ender uavgjort og at begge lag scorer. Det spiller du på her til 4,60 i odds

Manchester United har vunnet 20 av de siste 25 hjemmekampene i Premier League mot West Ham, og de er ubeseiret i de siste 13 mot the Hammers på Old Trafford. Forrige gang West Ham dro fra Drømmenes teater med tre poeng var tilbake i mai 2007. Den gangen vant de 1-0.

Men West Ham har kun tapt én av de fire siste kampene de har spilt på Old Trafford i alle turneringer, og to av de fire kampene har endt uavgjort.

Lørdagens kamp er bare femte gang i Premier League-historien at West Ham møter Manchester United når de ligger over dem på tabellen.

Alle de fire andre gangene har de tapt: 1-2 i august1995, 0-0 i august1998, 1-2 i september 2014 og 1-3 i desember 2020.

Manchester United tapte den første hjemmekampen i 2022 mot Wolverhampton, og de risikerer å tape de to første kampene i samme kalenderåret for første gang siden 1985.

Men vi tror ikke at de taper.

Den tidligere Manchester United-manageren David Moyes har nemlig aldri vunnet en bortekamp i Premier League mot De røde djevlene på 14 forsøk. Fasiten viser ti tap og fire uavgjorte. Det er kun Harry Redknapp som har besøkt Old Trafford flere ganger i Premier League uten å vinne (15 kamper).

Ronaldo ute med skade?

Vi tror på en jevnspilt kamp på Old Trafford lørdag.

Victor Lindelöf vil bli savnet i forsvaret.

Cristiano Ronaldo er også usikker til kampen mot West Ham. Manchester Evening News melder at han sliter med en nakkeskade.

Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo gestures during the English Premier League football match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 24, 2021. / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Cristiano Ronaldo er usikker til lørdagens kamp mot West Ham. Foto: Oli Scarff (AFP)

Ronaldo har vært involvert i syv mål på de fem siste Premier League-kampene mot West Ham. Portugiseren har seks mål og én målgivende pasning. 36-åringen har bidratt med 70 prosent av målene United har scoret i disse kampene.

Jadon Sancho kan også gå glipp av kampen mot West Ham.

West Ham-duoen Tomas Soucek og Kurt Zouma kan rekke kampen på Old Trafford. Begge må testes lørdag.

Said Benrahma er tilgjengelig igjen etter Algeries sjokkexit i Afrikamesterskapet, men kaptein Mark Noble er ute med en kneskade.

I fem av de siste syv kampene til West Ham har det kommet scoringer i begge ender av banen, og Øst-London-laget har scoret i alle disse kampene.

Manchester United på sin side har kun gått målløs av banen i én av de siste 13 kampene, og begge lag har scoret i fire av de siste seks. De har kun klart å holde nullen i én av ti Premier League-kamper på Old Trafford denne sesongen. Vi tror også at begge lag scorer i lørdagens kamp, men vi tror kampen ender uavgjort. 1-1? Eller kanskje 2-2?

Vi tror at kampen ender uavgjort og at begge lag scorer. Det spiller du på her til 4,60 i odds

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments