fredag, mai 20, 2022
HjemNyheterDette er kjendisenes favoritt-hoteller

Dette er kjendisenes favoritt-hoteller

Dette er kjendisenes favoritt-hoteller


Kjendiser fra film, TV-serier, mote og sosiale medier som Instagram elsker ferie like mye som vanlige folk. Skal vi tro bilder og saker så kanskje enda mer de fleste av oss som kanskje kan omtales som litt mer folk flest.

Vi har tatt en kikk på kjendisenes favoritthoteller over hele verden. Stedene du kan møte filmstjerner, forfattere, Instagram-kjendisene og moteløvene.

Kjendishotell i Los Angeles: NoMad og Shutters on the Beach

Vi må starte i Los Angeles, selvfølgelig. Det er her du finner Hollywood, og det er her du kan sitte til frokost med verdens største filmstjerner. Skal du velge ett kjendishotell i L.A. så ville vi utvilsomt gått for NoMad Los Angeles. Et vakkert hotell i downtown Los Angeles hvor det ofte er mange kjendiser i både bar og restaurant. Sjekk hotellet her.

Dette hotellet sier det ligger på stranden, og det må man vel kanskje være enig i? Shutters on the Beach.

Dette hotellet sier det ligger på stranden, og det må man vel kanskje være enig i? Shutters on the Beach.

Hvis du vil oppsøke byen på varme dager vil du, sammen med kjendisene, bo på Shutters on the Beach. Se opp for Gwyneth Palthrow.

Sjekk hotellet her

Kjendishotell i New York: The Standard og The Carlyle

Diane Kruger og Quentin Tarantino på besøk i baren på The Standard.

Diane Kruger og Quentin Tarantino på besøk i baren på The Standard. Foto: Andrew H. Walker (Getty Images)

Skal du feste med kjendiser er det greit å koble to ting: Arrangement i New York og bo på The Standard. Det er omtrent alltid fest på toppen her, og om du ikke bor på hotellet kommer du ikke inn. Eller snudd på hodet: Du kommer inn siden du bor på hotellet. Sjekk hotellet her.

Skal du gå mer for et hotell hvor kjendisene kanskje dukker opp i baren eller til frokost, i mer avslappende omgivelser er The Carlyle stedet. Ryktene sier at Leonardo DiCaprio gjerne bor her. Sjekk hotellet her.

Kjendishotell i London: The Landmark og Baglioni Hotel

Greg Wise, Gaia Wise og Emma Thompson på The Landmark Hotel i 2021.

Greg Wise, Gaia Wise og Emma Thompson på The Landmark Hotel i 2021. Foto: David M. Benett (Getty Images)

Skal du oppsøke et hotell i London hvor du kanskje må kikke litt etter kjendisene, men samtidig nesten kan garantere at de er der så er The Landmark tingen. Her har for eksempel Katy Perry bodd, og gått på spaet. Sjekk hotellet her.

Om du skal bo på et hotell med herlig plassering, og kjendistung bar så oppsøker du Baglioni Hotel. Herlige rom, og en bar hvor du kan dele en gin med tonic med en kjendis. Sjekk hotellet her.

Kjendishotell i Barcelona: W Barcelona og Majestic Hotel & Spa

Ryktene, og fakta, skal ha det til at spillerne som spiller for eller vil spille for Barcelona gjerne bor på W Barcelona. Du kan nesten garantere kjendisfaktoren her. På bildet over ser du hovedrolleinnehaveren i Netflix-serien om hvem som drepte Sara. Sjekk hotellet her.

Majestic Hotel med sitt basseng på taket.

Majestic Hotel med sitt basseng på taket.

Hvis du vil være sikker på at det er en kjendis rundt deg kan du gå for Majestic, men du bør nok lese deg opp på kjendisene fra rundt Middelhavet. Uansett, spa med en kjendis? Sjekk det her.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments