fredag, mai 20, 2022
HjemNyheterSportSpisstalent som har banket inn mål for Skeid i hele fjor er...

Spisstalent som har banket inn mål for Skeid i hele fjor er klar for Eliteserien

19 år gamle Abel William Stensrud har en unik evne til å være på rett sted til riktig tid og har med det fått den usexy beskrivelsen av å være en målsnik!. – Vel denne evnen med å dukke opp fra intet var med på bringe Skeid opp til OBOS-Ligaen og nå, han selv opp i Eliteserien.

Mandag ble han presentert som Odds nye spiss på en toårskontrakt.

Stensrud scoret 22 mål på 22 kamper for Skeid i fjor. I åtte av kampene var han innbytter. Seks av spissens mål kom i nest siste serierunde, da Skeid sikret opprykket med 12-0-seier over Rosenborgs 2.-lag.

Les: ESPN: Ny vending i Martial-saken

– Etter sesongslutten i 2021 har Abel vært veldig ettertraktet blant norske klubber. Det er en ung spiller som passer godt inn i måten vi tenker utvikling på. Vi har fulgt ham en stund, og vi har jobbet litt i kulissene for å få ham på plass, sa Odds sportssjef Tore Andersen da han presenterte forsterkningen.

Det vil koste Odd 300.000 kroner i utdanningskompensasjon til Skeid å hente tenåringen, ettersom han kun hadde amatørkontrakt i Oslo-klubben, skriver Varden.

Les: Real Madrids største stjerne ønsker ikke Haaland

Odd hadde en trøblete sesong i fjor og endte på 13.-plass i Eliteserien. Det var riktig nok god margin med sju poeng ned til Brann, som endte på plassen bak og måtte ut i kvalifisering.

– Jeg forventer at disse to årene skal bli veldig bra for Odd, for fansen og for meg. Det jeg kan bidra med er å score mål, ha en helt vill innsats og bidra til å få mer trøkk i Odd, sier Stensrud.

Les på F7: Djokovic utestengt fra Australia i tre år

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments