fredag, mai 20, 2022
HjemNyheterSportReal Madrids største stjerne ønsker ikke Haaland

Real Madrids største stjerne ønsker ikke Haaland

Erling Braut Haaland er ventet å bestemme seg ganske snart for hvor hans skal spille fra om med neste sesong. En overkommelig releaseklausul gjør at nordmannen kan velge og vrake mellom alle toppklubber i Europa. Real Madrid og Manchester City skal være favoritter og begge har penger nok til lønnen Haaland vil kreve i sin nye klubb.

Real Madrid skal ha bestemt seg for å gå for Braut og forbereder en økonomisk pakke på til sammen £292 millioner for å sikre seg Borussia Dortmund-spissen denne sommeren.

SISTE: Jose Mourinho har sagt nei

Men klubbens største stjerne kan stå i veien for nordmannen. Benzema ønsker ikke Haaland som lagkamerat, melder El Nacional.

Karim Benzema har sagt til Real Madrid at han ønsker å forlate klubben dersom de signerer Erling Haaland. Frankrike-spissen blir gjerne hvis de signerer landsmannen Kylian Mbappe i stedet.

TILBAKE: Ryddes vei for Wayne Rooney

El Nacional rapporterer at spissen har varslet president Florentino Perez at han ønsker å fortsette på Santiago Bernabeu. Men han vil prøve å finne seg en ny klubb hvis de henter Haaland fra Borussia Dortmund. Men hvis de går for Kylian Mbappe i stedet, vil han ikke bli værende fordi han passer bedre med sin landsmann.

Haaland og Benzema like spilletyper som liker og spille sentralt, mens Mbappe spiller gjerne på kant og kan fint spille ved siden av Benzema.

Les hele saken
Author: Alan Hansen

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments