fredag, mai 20, 2022
HjemNyheterLeiemorder ble hyret inn, så kom hjelpen fra uventet hold

Leiemorder ble hyret inn, så kom hjelpen fra uventet hold

Leiemorder ble hyret inn, så kom hjelpen fra uventet hold


2000-tallets «bad boy» og sangstjernen Robbie Williams (47) skapte overskrifter verden rundt, både med solokarrieren sin og sitt offentlige image. De senere årene har Williams blitt en mer tilbaketrukken figur i media, men i et nylig intervju avslører han detaljer fra tiden da det stormet som verst.

Williams ble for alvor et kjent navn som medlem i boybandet Take That fra 1990 til 1995. Deretter startet hans solokarriere i 1996, med flere populære hits som «Let Me Entertain You» og «Angels».

Berømmelsen som fulgte med suksessen tok hardt på sangeren som slet med rusproblemer i flere år. Noe av det vanskeligste med å være en stor musikkstjerne var nettopp å håndtere kjendisstatusen, har Williams tidligere innrømt.

– Det er noen få nivåer av berømmelse og hva det gjør med deg. Den første er «faen», forteller Williams til Mirror.

Les også: Brutt forlovelse og mobbeanklager: Dette er Kanye Wests berømte ekser

Avverget av kompisene

På høyden av karrieren prøvde 47-åringen å venne seg til at privatlivet hans ikke lenger var så privat. Samtidig måtte han akseptere at han ikke kunne ferdes hvor enn han ville, for han fryktet at folk ville banke han opp og drepe han.

Det siste viste seg å være en virkelighet. I intervjuet med avisen kommer Williams med sjokkerende avsløringer om noe han aldri har snakket ut om til offentligheten før. Han var nemlig en gang i tiden målet for en leiemorder.

Les også: «Bloggerne»-Gisle møtte Pride-motstand da han flyttet fra byen til bygda

Detaljene rundt det angivelige leiemordet spesifiseres ikke av sangstjernen, men han forklarer videre at på dette tidspunktet var han «latterlig berømt», og sammenlignet seg på nivå med Michael Jackson.

HITMAN: For Robbie Williams fulgte en høy kjendisstatus med livsfarlige konsekvenser. Foto: (Scanpix)

Det hele ble avverget takket være Williams venner. Hvordan de klarte å sette en stopper for det er sangeren ordknapp om.

– Det forsvant. Jeg har venner, sier en kryptisk Williams om kontrakten som var satt på hodet hans, før han legger til:

– De tingene er de usynlige tingene som kommer når man blir en kjent person.

Angst

Livet i rampelyset følger ofte med negative deler som Williams har fått erfare. Han har også vært åpen om angst, og hvordan han har håndtert kjendisstatusen hans i senere tid.

– Jeg liker ikke å møte fremmede, men fremmede vil møte meg, og det syns jeg er veldig ukomfortabelt. Å tenke på det gir meg faktisk angst.

I 2004 flyttet han til Los Angeles, og møtte etter hvert hans fremtidige kone, Ayda Field. De giftet seg i 2010, og har fire barn sammen.

ITV Palooza 2018 - London Robbie Williams and Ayda Field attending the ITV Palooza held at the Royal Festival Hall, Southbank Centre, London.

DUO: Robbie Williams og kona Ayda Field har vært gift i 12 år, og har fire barn sammen. Foto: NTB Scanpix

Les også: Ayda Field mener hun ofret karrieren for ektemannen: – Han tvang meg til å flytte

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments