fredag, mai 20, 2022
HjemNyheterIsraelsk studie viser lav effekt av fjerde vaksinedose

Israelsk studie viser lav effekt av fjerde vaksinedose

Israelsk studie viser lav effekt av fjerde vaksinedose


Selv om en fjerde vaksinedose gir litt mer antistoffer i kroppen, «gir den bare delvis beskyttelse» mot omikronvarianten, sier Gili Regev-Yochay som leder infeksjonsavdelingen ved Sheba-sykehuset i Tel Aviv.

150 mennesker som for to uker siden fikk en fjerde dose med vaksine fra Pfizer-Biontech, samt 120 som for en uke siden fikk en dose med Moderna-vaksine etter å ha fått tre doser med Pfizer-Biontech-vaksine tidligere, inngår i studien.

Effekten i de to gruppene er stort sett lik, og flere av forsøkspersonene er smittet av omikronvarianten til tross for at de har fått fire doser, sier Regev-Yochay, som understreker at resultatene er foreløpige.

Israel tilbyr en fjerde vaksinedose til alle over 60 år, samt ansatte i helsesektoren.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments