fredag, mai 20, 2022
HjemNyheter— Ett av de beste kjøpene jeg noen gang har gjort

— Ett av de beste kjøpene jeg noen gang har gjort

— Ett av de beste kjøpene jeg noen gang har gjort


Det er mange ting det er mye av i Norge. Likevel er det kanskje noe av det som det er mest av natur, og vær i denne naturen. Med tanke på våre noe mørke morgener og kvelder er det også ikke helt det letteste å overleve hverdagen hver dag uten kaffe.

Alt dette peker mot det som faktisk er ett av de beste kjøpene denne skribenten noen gang har gjort. STANLEY Classic 1 termos.

Du har kanskje en termos, eller har hatt. Muligens har du byttet ut den klassiske termosen med en termokopp. Og, joda, en termokopp fungerer forsåvidt greit det om du har sykkelavstand til sentrum av en hovedstad du bor i.

Det er ikke rart nettbutikkene kan skrive anbefales på denne. Den kan virkelig anbefales.

Det er ikke rart nettbutikkene kan skrive anbefales på denne. Den kan virkelig anbefales.

Dette er for folk flest

For folk flest er det likevel en slik termos som gjelder. Den holder drikken varm i 24 timer, og det er rett og slett ikke tull. Dette er en venn på alle turer, og den tåler omtrent alt. Det hendige håndtaket gjør den lett til å bære rundt, og den dobbelisolerte koppen er herlig å drikke fra. Dette oser kvalitet, og en investering i en slik termos er en venn for mange, mange år.

En perfekt gave, til deg selv eller den som liker varm kakao, kaffe eller noe annet. Jakt, fritid, friluft, pendling, ferie eller annet. Dette er rett og slett ett av de beste kjøpene jeg noen gang har gjort.

Det er for øvrig ikke bare vi som mener denne er bra. Termosen fikk terningkast 6 av Dagbladet/Dinside (se testen her).

Her finner du termosen

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments