fredag, mai 20, 2022
HjemNyheterSportESPN: Ny vending i Martial-saken

ESPN: Ny vending i Martial-saken

I helgen ga Manchester United fra seg en 0-2 ledelse på Villa Park til poengdeling. Etter kampen var det en tydelig irritert United-manager som hadde behov for å slippe ut litt steam. Da spørsmålet kom om hvorfor Martial ikke var del av troppen mot Aston Villa, kom det fra Rangnick at franskmannen hadde nektet å spille. Det tok ikke mange minuttene før Martial hadde gitt sin side av saken på Instagram. Nå har tydeligvis kruttrøyken lagt seg noe.

Ifølge ESPN har Rangnick etter intervjuet der han omtalte Martial, selv insistert på at han aldri sa at Martial nektet å reise med troppen til Villa Park, bare at spilleren selv ikke følte han kunne spille.

Les: Kristoffer Ajer kan ende opp som lagkompis med en av Premier Leagues store ballmagikere

Uansett, Rangnick trenger å stanse eventuell masseflukt med spillere i januar, og skal ifølge ESPNs kilder gitt signaler om at han er åpen for å bygge opp et godt forhold til den franske spissen. Med Uniteds krav til Sevilla og de andre beilerne (Juventus og Barcelona) om at de vær så god må dekke både lønn og et leiebeløp til United, er sannsynligheten til stede for at Martial blir. Da er Rangnick ikke tjent med å ha en pissforbannet spiller på treningsfeltet.

(foto: united, twitter)

Rangnick holdt Martial utenfor kamparenaen i jula og på nyåret, men når Ronaldo og Marcus Rashford holdes ute med skade, ble Martial plutselig trukket inn i varmen hos United-manageren.

Les: ESPN: Everton har bestemt seg for manager

Pragmatikeren Rangnick vet godt at han trenger en stor tropp for en hektisk siste del av sesongen, ingen er tjent med en pågående konflikt med Martial hvis franskmannen holdes tilbake på Old Trafford. 79 scoringer og 50 assists på på 268 kamper i United-drakt viser at 26-åringen også kan gjøre nytte for seg.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments