onsdag, juni 7, 2023
HjemNyheterSportDiego Costa trekker seg etter å ha vunnet The Double

Diego Costa trekker seg etter å ha vunnet The Double

Sorry, vi kunne ikke dy oss, måtte bare bruke dette bildet ultramancho-mannen Costa selv la ut han forrig gang da han var på jakt etter ny klubb. Etter et halvt års tid er det igjen tid for den tidligere Chelsea-stjerna å hente frem det motoriserte kjøretøyet.

Da Costa ble hentet til brasilianske Mineiro i august 2021, hadde han ikke spilt kamper siden desember 2020 da spilleren og Atletico Madrid ble enige om å terminere kontrakten.

Les: Spisstalent som har banket inn mål for Skeid i hele fjor er klar for Eliteserien

På mandag kom beskjeden fra 33-åringen om at han har sagt opp kontrakten med den brasilianske klubben.

-I dag sier jeg formelt farvel til Atletico. Jeg vi gjerne takke alle fans for den støtte og kjærliget jeg har fått fra dag én. Mange takk for at jeg fikk være med på barndomsdrømmen om å spille brasiliansk fotball og vinne titler, skriver Costa på Instagram.

Det sies ikke noe om hvem som som gjør slutt med hvem og hvorfor, men Costa og Mineiro har hatt godt nytte av hverandre. Senterforwarden har levert 5 scoringer på 19 kamper, klubben har gitt Costa «the double». I begynnelsen av desember kunne nemlig Costa sammen med Hulk løfte ligatrofeet for brasilianske Atletico Mineiro, den første tittelen for klubben på femti år, i midten av desember vant Mineiro den brasilianske cupfinalen.

Les på Engelske klubber: Brentford vil gi Christian Eriksen Premier League retur

Copa de Brasil trofeet sikret. (foto: atl. mineiro, twitter)

Les: Kristoffer Ajer kan ende opp som lagkompis med en av Premier Leagues store ballmagikere

Hva som skjer nå i Costas verden er umulig å si, men vi ser ikke bort fra at brasilianeren dukker opp på kamparenaen igjen når han blir lei av å leke i den brasilianske jungelen.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments