søndag, august 14, 2022
HjemNyheterSportTanguy Ndombele trener alene etter «gå sakte av banen» aksjon

Tanguy Ndombele trener alene etter «gå sakte av banen» aksjon

Tottenham manager Antonio Conte er definitivt ikke alene om å riste på hodet over oppførselen til den franske superstjernen Tanguy Ndombele. – De aller fleste fans har frisk i minne hvordan klubben hentet han fra Lyon for 60 millioner euro i 2019. Kjøpet har i det store og hele vært en skuffelse og nå har hans holdning ovenfor fans og lagkamerater bragt han ytterligere i trøbbel.

I FA-cupkampen mot Morecambe sist søndag, mens Tottenham lå under 1 – 0, gikk Ndombele sakte av banen etter at han ble byttet ut med Oliver Skipp . Han var pottesur og gikk han rett i garderoben, framfor å sette seg på benken med de andre spillerne.

Les: Zuccarello var helt outstanding!

Tottenham vant til slutt 3 – 1.

Dette er typisk en oppførsel som fansen virkelig hater. Manager Antonio Conte har satt ned foten og i følge Football London at han trener Tanguy Ndombele på egenhånd.

Fremtiden med klubben forblir meget usikker. – Tottenham skal ikke ha tatt stilling til om når og eventuelt om han noen sinne kommer tilbake til vanlige treninger. Nå følger han sitt eget opplegg. Han var heller ikke i troppen til ligacupsemifinalen mot Chelsea denne uken, en kamp der Spurs tapte 0-1 for de blå og røk ut med 0-3 sammenlagt over to kamper.

Les: Dybala i samtaler som kan skape fotballjordskjelv hos Juventus

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments