lørdag, januar 22, 2022
HjemNyheterSportSandbech sikret OL-billett – usikker på om han drar

Sandbech sikret OL-billett – usikker på om han drar


Ståle Sandbech sikret en sterk 2.-plass i slopestylerennet i verdenscupen i snowboard lørdag. Dermed er han sikret en OL-billett.
Sandbech var avhengig av å få et godt resultat i sveitsiske Laax for å styrke egne OL-sjanser og ta den siste norske kvoteplassen. Fra før er både Marcus Kleveland og Mons Røisland tatt ut blant snowboardherrene til lekene i februar.
Men snowboardstjernen røper overfor VG at han er usikker på om han drar til Kina.
– Jeg har jo fått bekreftet at jeg får plass nå, så jeg må tenke litt på det. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg velger å dra eller ikke, sier Sandbech til VG uten å utdype noe mer om hvorfor han eventuelt ikke drar.
Utøverne hadde to forsøk på seg i lørdagens finale, men Sandbech falt på det siste hoppet i det første forsøket. Dermed måtte han levere i forsøk nummer to.
Der fant han tidlig god rytme og gikk høyt på flere hopp. På det siste hoppet gjorde han ingen feil og sikret en sterk poengsum på 80,43. Det ga ham 2.-plassen i rennet. Sean Fitzsimons fra USA vant med 80,91 poeng.
OL-uttatte Kleveland var også med i lørdagens finale i Sveits. Han endte imidlertid sist etter å ha falt i begge forsøkene. Han blir blant Norges større gullhåp i Beijing-lekene.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments