lørdag, januar 22, 2022
HjemNyheterSportPaul Pogba vil at noen andre enn Manchester United skal betale månedslønn...

Paul Pogba vil at noen andre enn Manchester United skal betale månedslønn på 20 millioner eller mer

Den 28 år gamle franske superstjernen Paul Pogba, er født og oppvokst i forstedene til Paris, men har ennå ikke representert Paris Saint-Germain. Det kan endre seg i sommer.

Le Parisien opplyser at Manchester United-midtbanespilleren er «veldig tiltrukket» av en overgang til Paris Saint-Germain når kontrakten med Premier League-klubben går ut etter sesongen. – Fans i Paris har på sedvanlig fransk vis uttrykt sin misnøye mot de opprinnelige planene fra i fjor om å hente Pogba, det spørs om det er glemt når det igjen frister med en utepils.

Les: Andy Carroll på vei tilbake til Premier League!

Manchester United i sin visdom har allerede tilbudt Paul Pogba en månedslønn på to millioner euro for å holde han på Old Trafford. Ifølge Le Parisien skal imidlertid verdensmesteren fra 2018 være ivrig etter et nytt eventyr og enda bedre lønn.

Real Madrid, Juventus og Bayern München er også interessert i Pogba, men ingen av de skal være villige til å matche eller bygge på lønnstilbudet fra Manchester United. – En overgang forvanskes også av at midtbanespilleren har vært borte i drøye to måneder med en skade.

Les: Marius Lode går fra Norges største suksess til Tysklands største nedtur

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments