lørdag, januar 22, 2022
HjemNyheterPandemi-relaterte dødsfall øker globalt

Pandemi-relaterte dødsfall øker globalt

Pandemi-relaterte dødsfall øker globalt


Det globale dødstallet steg 12 prosent den siste uken, til 6.911 døde per dag, etter å ha falt i flere uker. Det viser en opptelling som nyhetsbyrået AFP står bak. Opptellingen gjelder fra torsdag til torsdag, sammenlignet med tilsvarende foregående sjudagersperiode.

Antallet nye daglige smittetilfeller steg til rekordhøye 2,78 millioner, en økning på 44 prosent sammenlignet med forrige uke.

Smitteøkningen er størst i Asia, med en vekst på 210 prosent, Midtøsten med en økning på 142 prosent, Latin-Amerika og Karibia med 126 prosent, og 59 prosent i Oceania. I USA og Canada var økningen på 31 prosent, mens den var på 25 prosent i Europa. Afrika var eneste kontinent med nedgang, med et fall på 11 prosent.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments