lørdag, januar 22, 2022
HjemNyheterSportSogndal spiller Daniel Eid kunne velge og vrake, landet på å spille...

Sogndal spiller Daniel Eid kunne velge og vrake, landet på å spille for Rikard Norling

Sogndals hovedtrener Eirik Bakke har bare godord å komme med om Daniel Eid som ble en umiddelbar suksess etter han kom til klubben før 2020 sesongen. – 23-åringen leverte ti målgivende pasninger og fire scoringer i debutsesongen, han er definitivt på vei opp, men det skjer ikke i Norge.

«Spennende klubb med høye ambisjoner, jeg gleder meg til å komme igang»

Les: Jesus Corona er endelig på plass hos en av de «fem store»

Flere klubber i Allsvenskan, deriblant Djurgården, har meldt sin interesse, i tillegg til flere Eliteserie-klubber. Etter en nøye vurdering valgte Eid til slutt å signere for IF Norrköping. Der blir han trent av tidligere Brann-sjef Rikard Norling.

IFK Norrköping har hentet inn flere allerede, blant annet Godswill Ekpolo fra BK Häcken og Jean Carlos de Brito fra Varbergs Bois.

I sin nye klubb blir han lagkamerat med Samuel Adegbenro, Jonathan Levi og Christopher Telo som alle har en fortid i Eliteserien. Telo spilte på den høyre vingback.

Norrköping ble nummer syv i Allsvenskan forrige sesong. «IFK Norrköping er en spennende klubb med høye ambisjoner, jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg vil bidra med det jeg kan for å hjelpe laget, jeg er en spiller som alltid gir alt og det gleder jeg meg til å vise», sier Eid til klubbens hjemmeside.

I løpet av 2021-sesongen spilte Eid 30 kamper for Sogndal og bidro med tre mål og fem målgivende pasninger.

– Daniel har et stort potensial. Han er sterk, har et godt blikk for spillet og et pasningsspill som han legger mye fokus på. I måten vi spiller på i vår offensiv, spesielt på siste tredjedel, tror jeg han kan bidra på en god måte. Det er et klokt taktisk fundament i ham som vi håper vi kan utvikle oss videre til til noe virkelig, virkelig bra, sier trener Rikard Norling.

Les på Engelske Klubber: Enda en fantastisk dårlig nyhet for Wayne Rooney og Derby

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments