mandag, januar 17, 2022
HjemNyheterSportMcGrath tilbake etter operasjon

McGrath tilbake etter operasjon


Alpinist Atle Lie McGrath er på plass i Wengen og håper på å bli klar til å kjøre søndagens slalåmrenn. 21-åringen pådro seg brudd i tommelen på trening nyttårsaften og ble operert noen dager etter. – Jeg har tatt av gipsen i dag. Kjempedeilig. Den ble rimelig most. Den var så stor og blå og gul, ganske bra brukket. Jeg fikk lagt inn litt metall og opererte nå for ti dager siden, og så er jeg her nå og håper på å kjøre i helgen, sier McGrath til NRK. Med skinne rundt tommelen skal han teste hvordan det fungerer på trening lørdag. – Jeg har en skinne som er formet til hverdag og én til ski. Og så håper jeg veldig at det funker. Jeg prøver meg frem i morgen, og så tar jeg det derfra, forteller han. – Å slå porter er ikke akkurat det letteste for vonde tomler. Jeg tror rett og slett det bare blir å prøve seg fram, og så får jeg kanskje svaret når jeg slår i første port på søndag. McGrath har en åttendeplass som bestenotering i slalåm denne sesongen. Det er også karrierebeste. Søndagens slalåmrenn starter kl. 10.15 og sendes på NRK1.

Les mer

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments