søndag, august 14, 2022
HjemNyheterSpennende pausehester i kveldens V64-omgang på Axevalla

Spennende pausehester i kveldens V64-omgang på Axevalla

Spennende pausehester i kveldens V64-omgang på Axevalla


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Skrellbanen Axevalla står for kveldens V64-omgang, og nesten som vanlig er det en omgang med poetensial i. Vi går hardt ut i denne omgangen, og står alene på 4 Cash And Carry. I DD-SPILLET banker vi 2 Harper Smart i finalen. Ta rygg på følgende:

V64-1 : 4 Cash And Carry – Har et gaveløp foran seg i innledningsløpet, og selv om kusken er veldig fersk så må sjansene være store. Samme kusk kjørte sist, og var da klink overlegen. Pleier å gjøre fine løp etter pause, og motstandsmessig kan den ikke få en billigere oppgave enn dette. Lar seg rett og slett ikke slå?

V64-2 : 7 Linnea Fargo – Gjorde comeback etter et lengre avbrekk sist, og fullførte da sterkt fra dødens mot MYE bedre hester enn det den møter i kveld. Skulle den kanskje være ytterligere forbedret til denne starten, og det klaffer litt nedover startsiden, ja, da må sjansene være fine. Prøves som en frekkis!

V64-3 : 6 Jaxon V.S. – Er en knallgod hest i grunnlaget, og den gjør en spennende start etter en ganske lang treningspause. Har dessuten hatt litt problemer med et øye. Har matchet MYE bedre hester enn dette tidligere, og må ha en fin sjanse om formen er bare sånn noenlunde. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-4 : 2 Candy Crush – Kan være en spennende skrell-ide i kveldens omgang. Har egentlig en ganske fin grunnkapasitet, den har sjeldent fine betingelser foran seg, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. Formen er heller ikke så verst, og den trives bedre med vogn kontra sal. PASSES!

V64-5 : 3 Rally Gunnar – Her er det åpent, og vi garderer bredt. Ideen spurtet knallsterkt via siste indre nest sist, og dette er en GOD hest i grunnlaget. Kommer nå ut etter pause, rapportene på den er meget sterke, og det kan være en sikker vinner direkte. MÅ MED PÅ ALT!

V64-6 : 2 Harper Smart – Spurtet sterkt i kulissene etter pause sist, og varslet form direkte. Hadde nok uansett godt av det løpet i kroppen, og kan ventes forbedret til denne starten. Distansen er kun et pluss, og mot en billig motstand må sjansene være store.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments