mandag, januar 17, 2022
HjemNyheterSnowboard: Sandbech viser form i OL-jakten

Snowboard: Sandbech viser form i OL-jakten

Snowboard: Sandbech viser form i OL-jakten


Med 92 poeng var bare tre utøvere bedre enn Sandbech i kvalifiseringen i sveitsiske Laax. I det andre heatet hadde han kun Takeru Otsuka fra Japan foran seg.

Sandbech har vært på etterskudd i jakten på sitt fjerde vinter-OL. I november testet han positivt på koronaviruset, og ettervirkninger gjorde at han gikk glipp av viktige konkurranser og kvalifiseringspoeng.

Marcus Kleveland og Mons Røisland er allerede tatt ut til Beijing-lekene neste måned. Sandbech og Markus Olimstad kjemper i utgangspunktet om den siste kvoteplassen i snowboard. Sistnevnte deltar ikke i slopestylerennet i Sveits, og det gir Sandbech en fordel i OL-racet.

Bærum-utøveren debuterte i OL som 16-åring i Vancouver i 2010. Fire år senere tok han sølv i slopestyle, mens det ble fjerdeplass i samme øvelse i Pyeongchang i 2018.

Røisland var tredje best i Sandbechs kvalikheat i Laax torsdag og noterte 91,20 poeng, mens Kleveland så vidt gikk videre som tolvtemann i det andre heatet. Fredagens semifinaler består i alt av 24 utøvere, og av disse avanserer tolv til lørdagens finale.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments