lørdag, januar 22, 2022
HjemNyheterRonaldo om det som har skjedd etter at Solskjær ble sparket: -...

Ronaldo om det som har skjedd etter at Solskjær ble sparket: – Det er vanskelig

Ronaldo om det som har skjedd etter at Solskjær ble sparket: – Det er vanskelig


Tyske Ralf Rangnick ble hentet inn som midlertidig manager etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken i Manchester United mot slutten av fjoråret.

Rangnick har ikke fått den beste starten i storklubben og det har vært mange spekulasjoner om misnøye og splittelser i spillergruppa.

Superstjerne Cristiano Ronaldo er som regel i begivenhetens sentrum i United og portugisernes rolle er heftig diskutert blant journalister og eksperter. Det har blant annet blitt hevdet at det var en tabbe å hente inn Ronaldo i fjor sommer.

Ronaldo sto over mandagens FA-cupseier mot Aston Villa, men har nå latt seg intervjue av Sky Sports om omveltningene i klubben den siste tiden.

LES OGSÅ: Ekspertene om Solskjærs etterfølger: – Han sliter med mange av de samme problemene

Ronaldo: – Vanskelig

Han innrømmer at et managerskifte alltid er tøft for spillerne.

– For å være ærlig så er det vanskelig. Når du bytter manager er det alltid tøft, men jeg mener fortsatt at vi er i stand til å oppnå store ting denne sesongen. Vi vet at det vil ta tid før ideene til den nye treneren blir synlig på banen, sier Ronaldo.

– Han (Rangnick) kom inn for fire-fem uker siden og han endret mye, men han trenger tid til å nå fram med sine ideer til spillerne og få det til å fungere på banen.

Måljegeren er enig i at United ikke har prestert godt den siste tiden.

LES OGSÅ: Har bitt seg merke i en endring hos Conte. Advarer Tottenham: – Man ser det i intervjuene

– Det tar tid, men jeg har troen på at han kommer til å gjøre en god jobb. Vi vet at vi ikke har spilt bra fotball den siste tiden, men har mange kamper til å bli bedre.

– Etter at Rangnick kom inn har flere ting blitt bedre, men jeg må gjenta at vi trenger tid. Det er ikke lett å endre mentaliteten til spillerne, måten de spiller, systemet og kulturen, men jeg tror han kommer til å gjøre en god jobb med det, sier Ronaldo.

– Må stå sammen

Manchester United ligger som nummer sju i Premier League med 31 poeng etter 19 kamper. I forrige uke ble det et surt tap på hjemmebane for Wolves.

LES OGSÅ: Nådeløs melding etter heldig United-avansement: – Prosjektet er fortapt

– Vi må stå sammen, vi er alle i samme båt. Vi visste fra starten av at det ikke ville bli lett, så i det nye året må vi tro på at det er mulig. Jeg tror det blir en god sesong.

– Vi må være profesjonelle og jobbe hardt som spillere. Vi må endre ting. Jobber vi hardt, vet jeg at vi kan oppnå noe stort dette året, sier portugiseren.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments